Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.03.2007 12:54 - Стройко 2007
Автор: unfineshed Категория: Бизнес   
Прочетен: 1754 Коментари: 0 Гласове:
0



    Онзи ден посетих изложението в националния дворец на културата иначе по познат ни като НДК.
    Направи ми впечатление че имаше много хора, както обикновени посетители така и представители на фирми предлагащи продукти и услуги в областта на строителството и обзавеждането.  Не мога да отрека, че беше забавно и освен огромното разнообразие от паркети, бани, мебели можеха да се видят и какви ли още не полезни неща - хавлии, кърпи,  треви, бормашини направо лудница.
    Направи ми също така впечатление позавехналия ни НДК. Особено сериозно се забавлявах не един ескалатор, който се движеше на пресекулки. С резки спирания и тръгвания, подлагаше возещите се на уникални по рода си изпитания. Аз лично макар и трудно успях да запазя равновесие върху побеснелия ескалатор, който даваше привкус на родео на цялото събитие. За съжаление обаче не само ескалаторите се набиват на очи, позавехналия интериор на "двореца" буди тъга и умиление за старите дни. Надявам се обаче в най-скоро време да запретнат ръкави шефовете на НДК и да  инвестират в подмяна на част от интериора и съораженията.
    Иначе отличен на организаторите на Стройко.
    И да си пожелаем да можем да си позволяваме повече неща от там. Днес е последния ден на изложението ако още не сте го посетили не пропускайте.


Тагове:   СТРОЙКО,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

Архив