Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2007 11:29 - Била ли е София някога синя?
Автор: unfineshed Категория: Политика   
Прочетен: 1739 Коментари: 1 Гласове:
0



След почти 18 години „демокрация” вчера разбрахме няколко много важни неща.

Онова, с което трябва да започнем е неудовлетвореността на българския гражданин от всичко и от всички. След всичко, което се промени, Българина си остава крайно недоволен.  

Вота в България от самото начало и първите демократични избори е бил наказателен. Не за тази или онази партия а против. Така в София години наред наказваха БСП (поради простата причина, че липсваше друга алтернатива към онзи момент), сега наказват ОДС, очаквайте „София отвръща на Бат Бойко” – първата прожекция на филма се очаква след 6 години.  

Можем само да съжаляваме, че една политическа формация подкрепяна от „удобни журналисти” разби на пух и прах двуполюсния политически модел в страната ни. За да си отговорите на въпроса коя е политическата партия, трябва просто да прегледате цялостните резултати от изборите! Искам да подчертая, че в развитите и успели демокрации има ясно изразен двуполюсен модел. Една политическа организация с традиции много по лесно смиля дадената и власт. В България обаче все по-често ще се налага недоказани управници да се упражняват върху гражданите!

И да оказва се, че София никога не е била синя. Тя е била анти-червена поради липса на алтернатива. В първия удобен момент София изригна с анти-синьо. И от тук произтичат големите проблеми на дясното, което и до ден днешен си мисли, че е имало електорат. Твърд електорат в България имат само БСП  (е и ОДС имат към 6-7 процента от софиянци, които са крайно недостатъчни за местни избори, за парламентарни са смешни) останалата част от гласоподавателите упражняват вота си наказателно.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ivanko - поздравления за просветлението
29.10.2007 11:37
само да те светна в аванс, че Бойко Мускула продължава политиката на Софиянски,.... от същата мафия е ... айде
цитирай
Търсене

Архив