Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.01.2008 21:14 - Политика, футбол и ...
Автор: unfineshed Категория: Политика   
Прочетен: 1736 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 11.01.2008 21:15


Много неща се промениха за нас Българите от края на 1989 до сега. Изживяхме куп житейски небивалици нехарактерни за "развитото" социалистическо общество. Първо в широка употреба навлезе видеото. Телевизията уважаеми стана денонощна! Чудо невиждано, вместо пищящия звук на онова нещо дето прилича на кръгла цветна мрежа има излъчване на реални предавания, мърдащи картинки със звук. Даже изгледахме и първите сериали.  Много няма да се съгласят, но моята фаворитна сапунка си остава "Усмивката на гущера".

В същото време станахме четвърти в света по футбол, можехме и  къде свободно, къде не чак толкоз свободно, да избираме и  управниците си. Дори можехме да избираме повече от един.

И така в игри и закачки всички станахме експерти в областта на футбола и политиката. Споменаването на този факт пък носи на всички ни съзаклятническо удоволствие. И тайничко всеки си вика на ум ама аз вЕрно разбирам от футбол и политика.

Да ама тези дни всеки път изкача и едно и...

И РЕКЛАМА.

Българския кибико аналитик взе да отбира и от реклама. Вече футбола и политиката се изчерпаха, пък и там не се случва кой знае какво. Ала рекламите, ееееех те накараха някои да проронят сълза от умиление (включително и мен). Сълза израз на новото начало, на новата на пръв поглед нескончаема тема. Непрестанно променяща се и в големи количества тя даде нов тласък в езико почесването.

Аз обичам да обсъждам реклами и да си призная мисля, че го правя добре. И така ще бъде. Поне до момента, в който не станем отново четвърти в света за предпочитане по футбол или пък не се появи нов елемент с космясали  гърди способен да брои до безкрайност по няколко пъти, който да гордо да обещае, че зима и лято веке няма да са стихии за нашите географски ширини. 


Тагове:   футбол,   политика,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

Архив