Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2008 19:00 - Кой от местните юнаци спечели от посещението на Путин
Автор: unfineshed Категория: Политика   
Прочетен: 126072 Коментари: 5 Гласове:
0



Ето че най-накрая след цели двадесет и три часа и четиридесет и три минути президента на Русия Владимир Путин отлетя от летище София, като по този начин остави празнина в душата на българския син "блогър". А сини блогъри дал господ, даже тъмно сини. Даже можем с лека ръка да признаем цялото блогърско войнство за верен отряд на вожда.

Вожда - така наричам аз Иван Костов има няма вече десет години.

Аз разбира се като средностатистически блогър съм тъмно син. И давам вота си наляво и надясно в нета и в живота, така що, вожда и неговите начинания да вървят напред. Уви резултатите получени в интернет анкетите са корено различни от резултатите от преброяването на бюлетините.

И ето че всички ние сините, имахме уникален повод да се съюзим и да излеем купища материали, включително и този, по повод визитата на руския президент. Оплюхме флаговете. Оплюхме 3 март, като символ на червения империализъм. Оплюхме разходите. Оплюхме Путин. Оплюхме Гоце. Толкоз плюхме че слюнка не ни остана. Някой от нас дори залитнаха в проза само и само да осмеят руско-българската среща по високите върхове.

Сянката на руския държавен глава продължава обаче да тегне над България. С право и без право блогъри взеха да дават оценки на договори за енергетика - шоуто трябва да продължи.

И кой мислите спечели от всичко това?

Хората които протестираха против Путин?

Блогърите дето изписахме тонове байтове?

Русия?

България?

"Разбраха се за "Южен поток" на тъмно" - сещате ли се чии са тези думи? На някой от блогърите? - може би. Но бяха изречени по телевизията от генерал лейтенант доктор инженер кмет Бойко Борисов. Той дори поиска на него  управляващите да дадат обяснения относно детайлите в договорите.

Навремето някой изпя "Къв си ти бе?" - и сега този въпрос ми се струва удачен! Отговора е ясен той е следващият министър председател на България! Колкото и да ни е тъжно драги братя от синьото пространство отново медийният корифей се показа и каза безсмислената си реплика в точния момент и на точното място.


 


Тагове:   юнаци,   местните,


Гласувай:
0



1. chara - само да знаеше колко си прав!
21.01.2008 13:00
миналата година /2007/ през юни в едно посолство на страна член на ЕС в официален разговор ми заявиха, че виждат в Б.Б. бъдещия министър-председател! Така че, да сме наясно!
цитирай
2. анонимен - !
21.01.2008 16:36
В едно си прав - време е мутра на КГБ да управлява България !
цитирай
3. unfineshed - @chara и #2
21.01.2008 18:52
За съжаление знам колко съм прав за следващият министър председател на България.

Можем само да се надяваме на някакво небивало чудо което да ни спаси от експериментите, на които ще бъдем подложени от пожарникаря!
цитирай
4. chara - @unfineshed
21.01.2008 19:02
завиждам ти!
все още вярваш в чудеса!
цитирай
5. viovioi - А ти защо плюеш?
25.01.2008 10:29
И аз съм за синята идея(даже и тъмно синя да е), но Иван Костов не успя и 200 човека да събере на този протест! Именно той продаде Нефтохим Бургас? И направи още много "изгодни" за държавата сделки? И получи съответен отговор на последните избори - ЕС Парламент и Местни избори.
цитирай
Търсене

Архив