Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2007 14:45 - Нови униформи в градския транспорт
Автор: unfineshed Категория: Регионални   
Прочетен: 1088 Коментари: 0 Гласове:
0



    В тролеите в столицата, шофьорите ще носят нови униформи. Представете си, да, такава новина днес се изплъзна от столичен електро транспорт.
    Мога подчертано, да сложа тази новина към положителните. Към онези новини, които могат да наистина внесат една идея повече добро настроение на нас или поне онези от нас, които ползват градски транспорт и по специално тролеи. Дано тази тенденция да се пренесе и в останалата част от градския транспорт. Дано това е началото на промени, които да се отразят и на самите пътници. Дано спрем да се делим на слизащи и качващи, на псуващи и мрънкащи, на доволни и недоволни, на такива с и без билет. Ако успеят и от СКГТ (столична компания градски транспорт), да вземат окончателно да се справят с раздрънканите, потракващи, горещи през лятото, студени през зимата превозни средства мисля че ще имаме допълнително поводи за радост.
    И макар тона ми по горе да критичен с щипка ирония, искам да поздравя хората седящи зад тази новина и да си пожелая все повече такива новини и то не само в областта на столичния градски транспорт. Дано успеят да съберат пари за да вдигнат заплатите на шофьорите на превозните средства защото да си признаем работата им никак не е лека.
   


Тагове:   нови,   транспорт,   униформи,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

Архив