Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.05.2007 11:14 - Краят на футболното първенство
Автор: unfineshed Категория: Спорт   
Прочетен: 2261 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 18.05.2007 11:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Краят на футболното първенство или "по-добре на Вуте да му е зле ".

    Има някои граници, които не трябва да се прекрачват. Още повече не трябва да се прекрачват публично. Със сигурност едва ли футбола е сред най-актуалните неща в навечерието на първите евроизбори у нас, но нещата случващи се там са индикация, лакмус (учителката ми по химия сигурно ще пророни сълза)  на случващото се в държавата. Потвърждение за неадекватността на обществото и отделните индивиди, осакатени от 17 годишен преход.
    Та загуби ЦСКА от Марек. И знаете ли как ще търсят решение на проблема във фенклуба на ЦСКА. Ами да ще ходят на мачове на Левски за да ги плюят. Откровено казано, като видях тази новина, не знаех какво да си помисля. Представяте ли си  фенове на Ливерпул да ходят  да викат за  Арсенал, против Челси. Не само не си го представяте, но и на хората на острова подобна идея на може да им хрумне!?!  Такова чудо е извън техните способности. Подобно нещо може да се случи само на Балканите и по специално родината ни. Като цяло не вярвам, че трезвомислещите фенове ще ходят да си губят времето само за да плюят (макар че очевидно много неща не са ми ясни). Самата идея обаче е пораженческа и меко казано недомислена и оставя горчив вкус в устата. Само така. Аз мисля днес, да спукам гумите на съседа, дето има по хубава кола и утре ще го гледам с кафе в ръка как сменя гуми. 
    В Англия, Испания и в по-голямата част от развития свят подобно нещо е немислимо, абсурдно. Да ама ние сме си тук и сами си правим простотии за да ни е гадно. За това аз сега, ще се кача на една кола и ще  почна да обикалям центъра, за да засичам хората по улиците и да всявам смут и в без това блокираната от дъжда и неработещите светофари столица. Нека им е гадно :)
А и накрая Калине честит рожден ден! Да ти върви по-вода!



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. viovioi - нама разлика между българските и английски фенове
18.05.2007 12:18
Не ги хвали, че цяла Европа е пропищяла от тях.Но поне си купуват билети и ходят на мачове да подкрепят любимия си тим.Стадионите им са пълни като гледам по телевизията.
цитирай
2. анонимен - kak ste hora
22.05.2007 19:44
moq komentar e 4e cska sa dolni bikluci
цитирай
3. анонимен - ti pak kak go re6i tova
28.05.2007 00:55
ot nqkakav kompleksar na tema cska komentari ne 6tem.
цитирай
4. анонимен - levski
11.06.2007 18:54
цскаzagubi ot marek i oti sa boklюци
цитирай
Търсене

Архив