Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2007 17:54 - "България нищо не ми е дала като държава" - Христо Стоичков
Автор: unfineshed Категория: Спорт   
Прочетен: 1278 Коментари: 0 Гласове:
0



    Ето още един недоволен гражданин на република България, подвизаващ се във втора Испанска лига, където е, след като изприказва хиляди глупости и доказа пословичната си некадърност, като треньор! 
    Едва ли думите на господина Стоичков учудват някого, един доказан страхливец (такъв може да е човек които не понася отговорност) се изцепи отново. Проблемът в случая е, че му се дава публичност за да излива простотията си. Да може да сте се доказал като футболист г-н Стоичков, но като човек не сте дори близо до критерият ми за уважение. Доказахте своят нисък морал недвусмислено и в Испания, оправдавахте се с футболисти съдии и какво ли още не, после като страхливец се отказахте от думите си, за което бяхте изгонен и натирен от пресата в Испания! Не се изправихте нито веднъж в кариерата си да поемете отговорност, което е разбираемо за човек със съмнения за ориентацията си.
    Е простете ми за острия тон, но Вие го заслужавате! България може да не Испания, Италия или Съединените Щати но и тук има футбол, и тук има треньори, и тук има школи. Да и точно тези среди са ви изградили, като футболист и ако не го осъзнавате проблема Ви е сериозен и ще Ви помоля да потърсите помощ.
    Знам, че съвсем скоро вие ще бъдете изгонен от работното си място. Искам да подчертая, че не ви го пожелавам, но с действията и изказванията си работите сам в тази насока. А когато Ви натирят и от там не мога да си представя дори кой ще е виновен. Остава само да броим оставащите месеци, до последният ви мач като треньор на Селта. Моето предположение е че едва ли ще се задържите повече от 10 мача. И ако се окажа прав можете да ме обвините официално за провала си.
     Успех.


Тагове:   българия,   държава,   дала,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

Архив