Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2007 23:42 - Левски - ЦСКА - футболния сблъсък на България?
Автор: unfineshed Категория: Спорт   
Прочетен: 2306 Коментари: 2 Гласове:
0



Днес се проведе юбилейния 120-ти шампионатен сблъсък на "грандовете" Левски и ЦСКА. Имах привилегията да проследя "дербито" на живо.

Ето какво видях.

Мача се раздели на две части до 14-та и след 14-та минута.
Първата част показа защо ЦСКА ще бъде този сезон шампион.
Втората част показа защо ЦСКА отпадна от Тулуза и защо я чака подобна съдба в следващата и евро-кампания. Втората част показа и още нещо - Левски са ужасяващо беззъби.

Неистовия вик на радост от сектор "Г" след последния съдийски сигнал дойде не толкоз като радост от победата а като радост на приключилата агония на зеления килим. Агония подклаждана от безспирно лежане, безидейни центрирания, идиотски балтии!
 
Изводи:

Пловдив имат право да наричат тяхното дерби - дербито на България! Преди всичко заради футболни аргументи. Днес се играха не повече от 30 минути чист футбол - останалото бе хленч и мизерия.

ЦСКА - безапелационния нов шампион на България. С подобно поведение обаче могат да очакват само неприятности както в Европа така и в България - за справка мача с Тулуза и мача с Локо Пд.

Левски - нуждаят се от промяна, не трябва да я търсят в треньора. Нападението им страда от невиждана суша. Прехвалени нападатели и халфове са вече изчерпани за  тази игра.  Дано продадат част от играчите си преди да са минали изцяло в графата - "изабени".

Публиката! Тази на Левски бе единственото нещо, в неделния следобед, което се доближи до марката България в Европа.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. shumata - Аз съм гледал по-стойностни дербита между Етър и Лого Горна
03.12.2007 00:05
Честно!
цитирай
2. unfineshed - Не се и съмнявам едва ли ще е трудно ...
03.12.2007 00:14
Не се и съмнявам едва ли ще е трудно някой да изиграе по-качествено дерби от това което видяхме. Може би вече с пловдивското дерби ще се конкурират именно Етър и Локо горна
цитирай
Търсене

Архив