Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2007 17:50 - Сега след като България е в ЕС
Автор: unfineshed Категория: Туризъм   
Прочетен: 1498 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 18.01.2007 17:51


Очакваме в най-скоро време все повече и повече хора да се сблъскат с неповторимото изживяване градски транспорт  "made in" БГ.  Не че по света публичния транспорт не е претъпкан или от части нередовен, но все пак има няколко съществени разлики. Всеки новопристигнал в БГ ще трябва да се съобрази с  тукашния маниер на шофиране, транспортна обсртановка, както и с  балканската ни пословична дружелюбност и избухливост.
Прибиваващите в за пръв път в БГ трябва да са наясно със следните фактори:
-ще трябва да си плащат билетчета в бг лева
-ако все пак, се опитат да си закупят билет с чужди парични единици, няма да има кой да им обясни, защо не могат да го направят. Последните две са валидни обаче за по голямата част от света така или иначе.
-Возенето ще е подчертано ново изпълнено с адреналин преживяване за чужденците :). Представете си закъсняващ по разписанието си автобус 72 на, който още малко и криле ще му поникнат. А за онези, които имат представа от физика е трудно обяснимо как изобщо успява този автобус да се провре през изправилите му се препятствия :)
-Маршрутки!!!
-Трамвай - дано не падат температурите. Трамваите в София, също така са известни, като единствените транспортни средства, в който през зимата температурата е занчително по-ниска от тази на околната среда. През въпросния годишен сезон тези транспортни средства са подходящи за транспорт на Императорски ПиНгвини.
- Метрото е супер за сметка на това е кратко!
Е в заключение ще кажа - дръжте се по здраво пък може някое хубаво момче или момиче да се задържи за вас ;)


Тагове:   България,


Гласувай:
0



Следващ постинг

1. анонимен - хехе точно така е
18.01.2007 19:26
Така си е! Тежко им на чужденците... но на нас - по-тежко, щото ние го ползваме всеки ден...
Е, айде... и безаварийно!
цитирай
Търсене

Архив