Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.10.2007 14:24 - Порция сутрешен стрес
Автор: unfineshed Категория: Новини   
Прочетен: 1262 Коментари: 0 Гласове:
0Днес по Нова телевизия имаше предизборен дебат на площада. Подстрекаван от добре подготвен бивш служител на държавна сигурност. Под подстрекаван разбирайте не беше спрян.

Абсурдния "многолог" се вихреше в продължение на поне 20 минути или поне аз толкоз гледах от него. През цялото време изпитвах онова чувство на страх, което обикновено изпитваме когато гледаме в тиха тъмна стая филм на ужасите. От един момент на татък ужасът ми премина в откровено недоумение. Просто не можех да повярвам какви размери придоби това "morning freak show". В тоя момент ако по някакво неведомо желание на Вселенета се бях озовал на площада в Оряхово съм 100% сигурен, че щяха да ме нарочат за чорбар. Е така просто за да ме дразнят. Не остана оплют човек нито сред кандидатите за кмет нито сред множеството, което беше наобиколило масата на водещия.

Кому е нужно да има такива сеири. Предпочитам да давате "софт порно" сутрин рано - поне да не ходим със заредени пушки на работа. Е ако не е софт порно измислете поне нещо, което да не намирисва от далеч на гнило. И поне в сутрините ни оставете на мира. Ясно е че мозъците са ни промити ( да сега не козируваме на Сталин, но за сметка това чакаме нови сезони на безсмислени сериали и странни шоу продукции), но запазете ни малко достойнство поне за моментите в които излизаме от вкъщи забързани за работа!Гласувай:
0Няма коментари
Търсене

Архив