Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2007 16:48 - О не! Оказах се прав!
Автор: unfineshed Категория: Туризъм   
Прочетен: 1457 Коментари: 1 Гласове:
0



Първа серия!

Е оказах се прав :(  Сега ще трябва да понеса вината си, предполагам обаче тя няма да бъде стоварена само върху мен. Виновни ще са всички, воглаве със самият свят, ще последват всички журналисти, карикатуристи и млади футболисти, всички, всички до един. Е сега пътят ви г-н Стоичков отново води зад океана. Там ще тренирате подрастващ женски отбор на някой американски колеж, ще държите речи отнасящи се до вашето величие, ще прожектирате ленти и диапозитиви от вашата младост и успешна кариера, ще направите изпит и всяко момиче, което иска да играе под ваше ръководство ще трябва да пише на един лист 1000 пъти - "Г-н Стоичков е най-великия футболист и треньор".
Замечтах се извинявам се за което!
Разбира се и тук можем да замесим негативното отношение на вашата татковина към вас, която явно е плащала на съдиите да свирят против неправилно подредения от вас отбор....
Всъщност тактиката тук е без значение, струва ми се отношението ви към футболистите и колегите ви е онова, което силно горчи за да не използвам смърди.  Не ми беше трудно Юли месец да предскажа че не ви остават повече от 10 мача като треньор на Селта,  защото  още тогава бълвайки поредната си простотия вие доказахте, че сте дребна душа и ако това не ви е попречило да бъдете футболист знайте, че няма никога да ви позволи да бъдете треньор!

Успех и приятно прожектиране!


Тагове:   Оказах,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ianiv - хахаха!
11.10.2007 10:48
какво ли би написал г-н Стоичков тук за роднините ни, ако четеше блогове. Ако изобщо четеше...
:)))))
цитирай
Търсене

Архив